Dermal permanentni makeup

Permanentni make up

S permanentnim make upom boste doma, na delovnem mestu ali pri športu, vedno videti odlično in naravno, brez zamudnega ličenja. Polnejše obrvi, popolna linija oči, lepo oblikovane in čutne ustnice so lahko del vašega vsakdanjega videza.

Permanentni make up, splošno znan tudi kot trajni make up, je postopek, pri katerem s pomočjo vbodov zelo tanke igle v gornje plasti kože vnašamo barvne pigmente.

Kozmetični postopki permanentnega make upa se uporabljajo predvsem za poudarek naravnih obraznih potez. S permanentnim make upom lahko dosežemo popolno obliko obrvi, oči ali ustnic.

Zaradi puljenja obrvi te pogosto postanejo redke, ali jih celo ni več. To seveda prinaša vsakodnevno nadlogo, saj jih je potrebno nenehno dorisevati s svinčnikom. Predstavljajte si, da vam tega ne bi bilo potrebno početi nikoli več!

S postopkom trajnega make upa obrvi, lahko te na novo narišemo, ali jih samo zgostimo. Manjkajoče dlačice dorišemo na način, da so te videti naravno. Na enak način lahko zakrijemo tudi brazgotine med obrvmi.

Oči so osnovni znaki izraza in povezanosti med ljudmi ter so del govorice telesa, na katero smo najbolj pozorni.

S trajnim make upom oči definiramo obrobo na zgornji ali spodnji veki, ali obeh. Tovrstni permanentni make-up bo čudovito poudaril vaše oči, ki bodo tako lepše, veliko bolj izrazite, vaš videz pa bolj mladosten.

S trajnim make upom ustnic, lahko s skrbnim senčenjem in ustrezno izbiro barvnega pigmenta, definiramo njihovo linijo in poudarimo njihovo polnost brez uporabe polnil.

Ustnice se lahko obrobi, poveča za 1-2 mm in korigira nepravilnosti, kot so nesimetričnost ali morda manjše brazgotine. S permanentnim make-upom so ustnice videti polnejše in hkrati popolnoma naravne.

Za optimalen izgled permanentnega make upa je priporočljivo opraviti korekcijo po 18-36 mesecih. Na pregledu preverimo splošno stanje permanentnega make-upa, njegovo intenzivnost, pomanjkljivosti in skupaj z vami se dogovorimo za morebitne obnove, spremembe ali dopolnitve.

Japonsko vrisovanje obrvi je postopek, pri kateri se med naravne obrvi permanentno vrišejo dodatne dlačice, in sicer tako, da so v skladu z videzom in smerjo rasti naravnih dlak. S tem dosežemo kar se da naraven videz obrvi.

S postopkom japonskega vrisovanja se obrvi praktično vtetovirajo v kožo, vendar le v najbolj vrhnjo plast. Slednje pomeni, da je postopek treba ponoviti po nekaj letih, podobo kot pri permanentnem make-upu.

Vrisovanje obrvi je najbolj primerno predvsem za polnjenje redkih obrvi in obrvi, ki so asimetrične, kakor tudi za tiste, ki so z dolgotrajnim puljenjem obrvi uničile naravno obliko in debelino kot tudi tistim, ki so zaradi bolezni ali drugih razlogov izgubile obrvi.

Postopek japonskega vrisovanja obrvi običajno traja do 90 minut.

Permanentni makeup Dermal

Vam primanjkuje časa ali manjka volje za vsakodnevno ličenje?
Se ukvarjate s športom in vaš make up ni obstojen v času vadbe?
Ste alergični na običajne izdelke za ličenje ali nosite kontaktne leče?

Permanentni make up
vam nudi popolno rešitev : )