Body wrapping ali povijanje telesa je postopek za učinkovito odpravo trdovratnih maščobnih blazinic, utrditev ohlapne kože, pospešitev obnove celic in odpravo celulita ter velika pomoč pri shujševalnih kurah. Telo se pri postopku prečisti in izločijo se odpadne snovi.

Tretma je primeren tudi za osebe, ki nimajo problemov z odvečno težo in želijo le preoblikovati svoje telo in mu dodati tonus.

Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki jih nanašamo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov : )

Učinek body wrappinga je opazen že po prvem postopku. Že po nekaj tretmajih pa se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

Pri postopku kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo. Ta zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in razstrupljajoče učinke. Zaradi posebne tehnike tesnega povijanja istočasno pospešujemo oziroma povečujemo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva. Prednost postopka je tudi ta, da kreme v telesu učinkujejo še nekaj ur, zaradi česar je priporočljivo, da se po postopku še nekaj časa ne prhamo.

Za dobre rezultate priporočamo od 8-12 ponovitev body wrappinga.

Naj Vam urejenost dvigne samozavest : )