Dermal nega obrvi in trepalnic

Obrvi in trepalnice

Obrvi in trepalnice so pomemben estetski element, ki mu mnogokrat posvečamo premalo pozornosti.

Če si želite več kot le klasično urejene obrvi, ali si morda želite dolge, goste in urejene trepalnice, je za vas naš studio pravi naslov.

Zagotovo ste že večkrat slišali, da so obrvi okvir obraza. In to še kako drži, saj napačno oblikovane in pretirano populjene obrvi pokvarijo še tako lep obraz in profesionalen make up.

Namen oblikovanja obrvi je predvsem odpreti oko, narediti obrvi bolj jasne, definirane in prefinjene ter področje okoli oči bolj jasno in čisto.

Obrvi oblikujemo skladno z vašo naravno obliko, saj menimo, da je narava poskrbela za obliko, širino in dolžino obrvi, ki najbolj ustrezajo potezam vašega obraza. To pomeni, da populimo le dlačice, ki rastejo izven vaše naravne linije in le če so obrvi zares zelo široke, jih tudi zožimo.

Če so vaše obrvi in trepalnice presvetle, morda sive, ali želite doseči rahlo definiranost oči tudi brez make upa, ali morda prekriti kontrast zaradi barvanih las, jih lahko pobarvamo z barvo, ki je obstojna vsaj mesec dni. Z barvanjem obrvi in trepalnic si boste prihranili dragoceni čas za vsakodnevno risanje obrvi, nanašanje maskare in odstranjevanje pred spanjem.

Trepalnice običajno barvamo na črno, obrvi pa temnimo s črno, granitno, pepelnato sivo, rjavo ali temno blond. Zaradi prikrivanja kontrasta med lasmi in obrvmi lahko te tudi posvetlimo.

Uporabljamo nežne barve in razvijalce, ki so namenjeni le negi občutljivih obrvi in trepalnic.

Če so vaše trepalnice ravne ali celo ukrivljene navzdol je postopek trajnega vihanja trepalnic pravi za vas. S postopkom vaše trepalnice oblikujemo v naravno ukrivljen lok, ki bistveno odpre pogled in naredi vaše oči bolj izrazite. Vsakodnevna uporaba klešč za vihanje trepalnic lahko le te poškoduje, jih zlomi, poleg tega pa je učinek kratkotrajen.

Postopek trajnega vihanja ne poškoduje trepalnic in je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč. Je neboleč, preprost in učinek običajno traja 4 do 6 tednov. Po postopku trepalnice ne potrebujejo posebne nege.

S privihanimi trepalnicami do zapeljivega pogleda : )

Trajno podaljševanje trepalnic je revolucionaren način, s katerim si boste na varen in zdravju neškodljiv način zagotovili daljše, gostejše in privlačnejše trepalnice. Podaljšane trepalnice so videti popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih.

Za podaljševanje trepalnic se uporabijo svilene dlačice, ki ustvarijo povsem naraven videz. Odločate se lahko med različnimi dolžinami in oblikami svilenih dlačic. Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic izberem primerno dolžino, ukrivljenost in debelino svilenih trepalnic. Trepalnice se posamično lepi na naravne trepalnice s posebej za to namenjenim lepilom, en milimeter od korena trepalnic. Takšen postopek zagotavlja izjemno stabilnost in je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Trajno podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, ki vaš obraz pomladi, vašim očem pa da nov sijaj!

Obstojnost podaljšanih trepalnic je odvisna od cikla rasti oz. obnove vaših lastnih trepalnic. Ta cikel običajno traja med 2-3 meseci, odvisno od posameznice. Svilena dlačica izpade šele ob izpadu naravne trepalnice. Za vzdrževanje lepega videza in volumna trepalnic je priporočena obnova na 2-4 tedne.

Da bo vse kar bodo uspeli povedati uuaaaauuuu : )

Nega obrvi in trepalnic Dermal