Profesionalni makeup – ličenje

Lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i vsake urejene sodobne ženske.

Ne glede na to, kako popolna so oblačila – nenegovan in nenaličen obraz pokvarita celotno podobo, saj imajo le redke srečnice tako lepo polt, izrazite oči in trepalnice ter polne ustnice, da ne potrebujejo nobene pomoči ličil.

Dnevno ličenje

Večerno ličenje

Posebne priložnosti

Lepa. Barvita. Vi.

Dnevno ličenje mora biti lahkotno in nevtralno, nevpadljivo in praktično neopazno – a vseeno je in ravno to je tisto kar poudarja vašo naravno lepoto. Z dnevnim ličenjem bomo skrili nepravilnosti, ki jih ne želimo izpostavljati ter poudarili to kar je lepo.

Posebno pozornost namenimo izbiri pravilne podlage, senčil, rdečil za ličnice, šminke, maskare in pri vsem tem se lahko zanesete na našo profesionalnost in izkušnje.

Pri dnevnem ličenju stremimo k temu, da dosežemo svež, zdrav in spočit videz, ki še vedno deluje naravno in ne preseneča.

Pri večernem ličenju si dovolimo več! Večerne barve morajo biti zapeljive in v temnejših odtenkih. Večerno ličenje je močnejše in izdatneje senčeno, da dobimo pravi izgled. Lahko si dovolimo bleščice, umetne trepalnice, debelejši sloj maskare. Tudi ustnicam posvetimo več pozornosti. Ne pozabimo na obrvi. Če so le te tanke, presvetle, jih lahko malo bolj poudarimo s pravilno izbranim senčilom.

Profesionalni izdelki, ki jih uporabljamo za ličenje bodo obdržali make-up skozi celoten večer popoln. Naše večerno ličenje bo obstojno in veličastno.

Če imate poseben dogodek, kot je poroka, maturantski ples, pomembno obletnico, ali pa je to le posebna priložnost na kateri želite biti popolni, se prepustite našim strokovnim rokam in se sprostite.

Nekoč je veljalo pravilo, da mora biti ličenje za posebne priložnosti ali slavnostno ličenje zelo močno in vpadljivo, z veliko bleščicami. Danes ni več tako. Ličenje za posebne priložnosti je namreč le bolj dovršeno in prefinjeno, barve morda malce intenzivnejše in nanos radodarnejši.

Priporočamo poskusno ličenje pri katerem se pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih. Morda imate tudi sliko z določenim make-upom, ki bi ga želeli, zato je poskusno ličenje idealno, da ugotovimo, če vam ta pristaja. Tako boste na dan posebne priložnosti brezskrbni in prepričani, da bo vaš make-up prav takšen, kot ste si ga želeli.

MAKE UP – neskončne možnosti vas!

REZERVIRAJTE SI SVOJ TERMIN

Informativna rezervacija termina v studiu Dermal

CAPTCHA
Please wait...
Dermal ličenje