Elos tehnologija – inovativnost brez primere

Elos predstavlja inovativno kombinacijo usmerjene bi-polarne radio frekvence in optične energije, ki sta zmanjšani do stopnje, ki je varna za vse tipe kože. Združitev nizkih stopenj obeh energij, ki pred Elos tehnologijo ni bila mogoča, prinaša večjo varnost postopkov, zmanjša možnost stranskih učinkov, tretmaji pa so manj boleči.

Elos tehnologija Dermal

:::  ReNew  :::  ReFirme  :::  ReShape  :::  Reduce  :::

Moč Elos tehnologije je drugačna

Prva in edina tehnologija, ki kombinira bi-polarno radio frekvenco in optično energijo. Višja znanost postavlja sistem Elos med najhitrejše, najvarnejše in učinkovite naprave na trgu.

Barvno slepa Elos tehnologija

Elos dosega odlične rezultate tudi pri odstranjevanju dlak brez pigmenta neodvisno od tipa kože, tudi na zagoreli koži, z zahtevano nižjo energijo. Toplota je usmerjena v cilj in ne v okoliško tkivo. Od tenkih svetlih dlak pa do temnih močnih dlak, Elos zagotavlja rezultate trajnega odstranjevanja.

Kontrolirana, usmerjena, predvidljiva

Vodilna sila Elos energije je bi-polarna radio frekvenca. Med tem, ko je dopolnjena s optično energijo, je bi-polarna radio frekvenca usmerjena, kontrolirana in doseže želeno globino in cilj na učinkovit in predvidljiv način.

Najbolj varna tehnologija

V več estetskih napravah je svetloba tisti dejavnik, ki povzroča tveganje in neudobje za pacienta. Elos uporablja svetlobno energijo do 60%, kar postavlja Elos med najvarnejšo in najudobnejšo tehnologijo. Z aktivnim nadzorom kože omogoča sistem spremembo temperature pri vsakem pulzu, kar zagotavlja najboljšo možno varnost.