Elos tretmaji Dermal

ELOS nekirurški estetski tretmaji za svež in mladosten videz

V današnjem času vsi strmimo za urejenim in mladostnim videzom. Lepa in negovana koža je odraz zdravega telesa in duha.

Na staranje kože vpliva predvsem škodljivo delovanje okolja. Zaradi dolgotrajne izpostavljenosti soncu in drugim vremenskim neprilikam, so znaki staranja kože najbolj vidni na obrazu. Koža postane suha, bledo rumenkaste barve, zgubana. Vidne so številne gubice, oslabljen tonus kože, razširjene kapilare, premiki pigmenta, kot pojav rjavkastih ali belih lis.

Danes lahko vaši koži vsaj delno povrnemo svež in mladosten videz z inovativno Elos tehnologijo. Postopki so varni, učinkoviti, skorajda neboleči in brez stranskih učinkov.

V kozmetičnem studiu Dermal vam nudimo neinvazivne posege

in pomagamo odpraviti širok spekter estetskih nepravilnosti s pomočjo
vrhunske Elos tehnologije.

Trajno odstranjevanje dlak vseh barv

Poslovite se od neželenih dlak in dlačic!
Tako ženskam kot moškim nudimo trajno odstranitev dlak s telesa in obraza.

Postopek omogoča odlične rezultate pri dlakah vseh barv, na vseh tipih kože.

PODROBNOSTI

Odstranjevanje in blaženje aken

Klinično dokazan, učinkovit in varen poseg!
Vas motijo akne? Želite lepo in sijočo kožo?

Učinkovito odstranjujemo akne na obrazu, vratu, ramenih, hrbtu in prsih. Zmanjšamo žleze lojnice in uničimo aktivne akne.

PODROBNOSTI

Foto-pomlajevanje in obnavljanje kože

Želite ohraniti mladosten in sijoč videz?
Z Elos tehnologijo lahko premagamo znake staranja, kot so pigmentna znamenja in žilne nepravilnosti na obrazu, vratu in rokah.

Pomlajen videz zagotovljen!

PODROBNOSTI

Učvrstitev kože in glajenje gubic

Izboljšajte tonus in teksturo svoje kože!
Vašo koži zgladimo gubice in jo učvrstimo na področjih, kjer z leti postane usahla (podočnjaki, veke, podbradek, vrat, trebuh …).

Tretma je učinkovit, neboleč in brez stranskih učinkov.

PODROBNOSTI

Tako ženskam kot moškim nudimo odlično rešitev za trajno odstranitev dlak s telesa in obraza.

Postopek omogoča odlične rezultate pri dlakah vseh barv, tudi pri svetlih, rdečih in dlakah v fazi sivenja, in sicer na vseh tipih kože.

Za preprečitev rasti dlak je potrebna termalna poškodba mešička, kar ustavi normalno rast dlake. Mešiček usmerjeno in kontrolirano uničimo s pomočjo revolucionarne Elos kombinacije, bi-polarne radio frekvence in optične energije. Radio frekvenca se osredotoči le na prehodno segreta področja, ki smo jih obdelali s svetlobnim žarkom, kar poveča varnost postopka. Aktivno hlajenje kožne površine pa zagotavlja neboleč postopek. Kot edini stranski učinek se občasno pojavi kratkotrajna rdečica kože.
Tako moški kot ženske lahko dosežejo trajno odstranitev dlak na skoraj vseh delih telesa in obraza, razen v okolici oči. Le Elos tehnologija dokazano odstrani tudi svetlejše in tanjše dlake pri osebah vseh kožnih tipov. Ker pa so svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne na segrevanje, bo za uspešen izid morda potrebno več ponovitev v primerjavi s temnejšimi dlakami.
Biti morate prepričani, da v obdobju 3 tednov pred nameravanim tretmajem, za odstranjevanje dlak niste uporabljali depilacijskih krem, voskov ali pincete. Niste uporabljali krem za samoporjavitev in ste se izogibali sončenju.
Rast dlak se zmanjša po vsakem tretmaju. Zaradi neenakomerne rasti dlak pa je za optimalen končen rezultat potrebnih približno 4-8 ponovitev. Točno število ponovitev določimo individualno in je odvisno od barve in tipa dlak, tipa kože, področja na katerem izvajamo tretma.

Zaželeni razmaki med posameznimi tretmaji so:
na 4 do 6 tednov za obraz
na 6 do 12 tednov za ramena in hrbet
na 10 do 16 tednov za noge

ELOS TEHNOLOGIJA – učinkovit postopek trajne depilacije : )

Akne so pogosta bolezen kože. Pojavijo se na obrazu, ramenih, prsih in hrbtu. Čezmerna količina loja in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarijo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne, kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo trajne brazgotine.

Akne zdravimo s edinstveno Elos kombinacijo optične in radio frekvenčne energije. Foto-energijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne, izboljšamo teksturo kože, hkrati pa preprečujemo nastanek brazgotin.
Pod pogojem, da kože ne zdravite z oralnimi zdravili in ne uživate zdravil, ki povečujejo foto-senzitivnost, vam bomo z veseljem pomagali odpraviti akne in izboljšati stanje vaše kože.
Rezultate lahko pričakujete že po prvih ponovitvah. Radi bi poudarili, da so sicer rezultati tretmajev Elos odstranjevanja aken dolgotrajni.

Število priporočenih ponovitev je odvisno od stopnje bolezni, običajno pa se v obdobju prvega meseca opravi 10 ponovitev, in sicer 2-3 krat tedensko. Nadaljnje vzdrževanje stanja je odvisno od potreb posameznika, običajno pa zadostujeta 2 ponovitvi mesečno in kasneje samo še ena ponovitev na mesec.

Koža je izpostavljena številnim spremembam, ki jo poškodujejo. Starost, genski faktorji, sonce in ostali vplivi okolja povzročajo pigmentne nepravilnosti, kot so starostne in sončne pege, vidne žilice, povečane pore in gube.

Z Elos tehnologijo, ki spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu, vašo kožo obnovimo ter ji povrnemo zdrav in sijoč videz.

Z revolucionarno kombinacijo Elos bi-polarne radio frekvenčne in optične energije natančno in usmerjeno ciljamo pigmentne nepravilnosti, kot so pege, sončne lise in starostne pege. S postopkom povzročamo razgradnjo melaminskih celic in zmanjšujemo njegovo tvorbo, spodbujamo pa tudi rast novih kožnih celic. Proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, po 3-4 tednih pa pigmentne nepravilnosti izginejo.

Pri odpravljanju žilnih nepravilnosti in rdečice je postopek podoben. Hemoglobin v krvi pretvori energijo v toploto. Segrevanje, ki ga povzročimo s postopkom, spodbudi koagulacijo krvi, kar povzroči razgradnjo žilnih sten. Te se po nekaj tednih prek imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne nepravilnosti izginejo. Rdečica se omili in postopoma zbledi.

Optimalno izboljšanje tena kože se običajno doseže po 5 tretmajih, razporejenih 3 do 4 tedne narazen, vendar pa boste morda zadovoljni že po 2. tretmaju.

Skupno število potrebnih ponovitev je odvisno od stanja vaše kože.

Da, seveda! Videz mladostne kože dosežemo, ko k rasti spodbudimo nove kožne celice. Elos foto-pomlajevanje obraza krepi vašo naravno lepoto, še posebej v kombinaciji z našimi Elos učvrstitvenimi tretmaji kože.

Z Elos tehnologijo do mladostnega videza brez operacij in kemijskih substanc!

Klasične kirurške metode učvrstitve kože so boleče, možnost težav med in po posegu velika, pot do končnega cilja pa dolga.

Z kombinacijo Elos bi-polarne radio frekvenčne in optične energije natančno ogrevamo kožno tkivo znotraj ciljnega območja. S segrevanjem povzročimo krčenje kolagenskih vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken.

Učinek je učvrstitev ohlapne kože, izboljša se elastičnost, drobne gubice se zmanjšajo, tekstura kože postane bolj gladka, koža pa pridobi rožnat in svež izgled. Postopek je praviloma neboleč in omogoča odlične rezultate.

Tretmaje se izvaja predvsem na področjih, kjer koža z leti postane usahla. Na obrazu so taka področja pod očmi, v okolici obrvi, na vratu, v okolici nosu in ust. Izvaja se jih lahko tudi drugod na telesu, največkrat na trebuhu in rokah.
Število potrebnih ponovitev postopka je odvisno od stanja vaše kože. Sicer optimalne rezultate običajno opazimo po 4-5 ponovitvah, ki se izvajajo na 2-4 tedne. Po začetnem setu učvrstitvenih tretmajev kože je za ohranjanje rezultatov priporočljiv set ponovitev vsakih 6 mesecev.

Elos tehnologija omogoča nekirurški lifting brez bolečin in stranskih učinkov.

Odstranimo
dlake

Odstranimo
akne

Učvrstimo
kožo

Kožo
pomladimo