Vakuumska terapija obraza ali radialna endodermna terapija obraza

Vakuumska masaža obraza ali radialna endodermna terapija obraza znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligo-elementov in lastnih encimov.

Izboljšata se hidratacija kože in rast novih celic. Popravi se tudi struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus obraznih mišic.

Po terapiji je koža čvrstejša, gube so manj vidne in koža mladostnejša.

Uporaba vakuumske masaže ni omejena samo na področje obraza. Postopek je nepogrešljiv tudi za nego vratu in rok.

Vakuumska terapija telesa ali radialna endodermna terapija telesa

Dokazano je, da je moten pretok krvi in limfe glavni vzrok za neželene spremembe kože in podkožja. Odpadne snovi, ki nastajajo v procesu metabolizma, se zaradi motenj v obtoku kopičijo v podkožju. Vezivno tkivo se prekomerno razbohoti, posledica pa je tako imenovana pomarančna koža ali celulit.

Vakuumska ali radialna endodermna terapija telesa omogoča edinstveno kombinacijo pulzirajočega vakuuma, masaže in raztezanje vezivnega tkiva.

Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi.

Vezivno tkivo postane ponovno elastično, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita.

Vakuumsko terapijo telesa uspešno uporabljamo za:

  • zmanjševanje maščobnega tkiva, predvsem na stegnih, zadnjici, mečih in trebuhu
  • zmanjševanje edemov
  • odpravljanje celulita
  • izboljšanje cirkulacija krvi in limfe
  • izboljšanje slabe elastičnosti kože

Naj Vam urejenost dvigne samozavest : )