Z radiofrekvenčno terapijo učinkovito poskrbimo za pomlajen, zdrav in celostno prerojen videz vašega obraza, vratu, dekolteja in ostalega telesa.

Radiofrekvenca na varen in naraven način omogoča čvrsto in napeto kožo obraza ter telesa.

Pokazatelj hitro bežečih let je tudi staranje tkiva. Tako koža postaja mlahava, tkivo mehko in z nakopičeno maščobo. Koža na obrazu je vse bolj bleda, tanjša, nagubana, neelastična, suha in dehidrirana. K opisanemu stanju svoje doprinese tudi vsakodnevno izpostavljena kože številnim škodljivim vplivom.

Manj kolagena in elastina, slabšanje dermalno-epiduralnih vezi, leni krvni obtok ter upočasnjena izmenjava snovi povzročajo, da tkivo postaja vse bolj leno, negibljivo, z vse več nakopičene maščobe.

Radiofrekvenca je terapija, ki na popolnoma varen in naraven način omogoči, da se koža regenerira in pomladi, zato ji pravimo kar »nekirurški lifting«. S prijetnim globinskim segrevanjem podkožja in globje ležečih tkiv spodbudi proizvodnjo kolagena in izboljša cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Na segretih področjih se dodatno pospeši metabolizem, kar omogoča obnovo celic in spodbudi njihov nastanek.

Terapijo lahko brez kontraindikacij izvajamo na vseh tipih kože in na vseh področjih telesa.

Na področju obraza, vratu in dekolteja se radiofrekvenca izvaja za pomladitveno oziroma anti-aging nego. S terapijo zategnemo povešene predele kože obraza in ga tako preoblikujemo, zgladimo nekatere gube in povečamo sijaj kože.

Na področju nog, trebuha, prsi in rok pa se terapija izvaja za učvrstitveno nego oziroma razgrajevanje maščob, odpravljanje celulita in oblikovanje postave.

Rezultati radiofrekvenčne terapije so vidni že po prvem posegu!

Koža je opazno bolj mladostna, napeta in gladka, zmanjša se obseg maščobe in celulit, izboljša se stanje strij na koži in podobno. Za optimalne učinke pa je potrebnih več ponovitev.

Naj Vam urejenost dvigne samozavest : )