EMS ali elektro mišična stimulacija je eden izmed sodobnejših načinov učvrstitve mišic tako po telesu kot na obrazu, ki lahko pomladi vaš videz.

Elektro mišična stimulacija deluje tako, da v mišico spusti blag električni tok, zaradi česar se mišica skrči, kot bi se med vadbo, s tem pa se krepi in veča. S postopkom dražimo motorno živčevje. Električni tokovi lahko delujejo samo na eno mišico ali na več mišic v zaporedju.

Stimulacija je prijetna in popolnoma neboleča.

Elektro mišična stimulacija obraza

Čeprav se naprave z EMS tehnologijo že dlje časa uporabljajo za učvrstitev trebuha, zadnjice ali stegen, jih za nego obraza uporabljamo šele kratek čas.

Preprečite nastanek gub z učinkovito »vadbo« za obraz : )

Postopek je postal priljubljen, ko so raziskave pokazale, da lahko z rednim utrjevanjem obraznih mišic prispevamo h kasnejšemu pojavu gub in gubic, ki so tudi manj opazne.

Prav tako kot povešena in neelastična koža lahko k nastanku gub in postaranemu videzu namreč prispevajo tudi šibkejše in obenem manjše obrazne mišice. Toda medtem ko lahko mišice drugje po telesu okrepimo z vadbo, je kaj takšnega na obrazu povsem druga zgodba, zaradi česar je električna stimulacija dobrodošel način, da dosežemo prav to.

Elektro mišična stimulacija telesa

Elektro mišična stimulacija je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času opazimo pozitivne spremembe na mišičnem tonusu ter celulitnem stanju.

Elektro stimulacija stimulira periferno prekrvitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje raztapljanje in izgorevanje maščob. Posledično se zmanjša obseg na kritičnih delih telesa.

Električni impulzi delujejo na mišice tako, da posnemajo naravno krčenje, s čimer se tudi učvrstijo in okrepijo mišice. S postopkom se izboljšuje tudi elastičnost kožnih in podkožnih vlaken, kar vidno izboljša tonus kože.

Ker mladosten videz ni nikoli iz mode …